Hledání krásy
na květech mrtvých
… mrazem
(jsi uměl vždy lépe než já)
Slepený řasy
prý přestanu mít
… časem
Časem?
Další rok?
Dva, deset, ..
Do konce života?
Začínáš mě bolet
zase víc …
Blbý vánoce !!
… chci aby mi
někdo řekl,
že kašlem na dárky
a radši se jdeme opít …
Chci cítit tvojí bundu
na ramenou,
protože jsem jak malá
a neumím se pořádně obléct.
A možná chci jen zapomenout …
Rest in pride …