Tělo mé chřadne, váží sotva 45 kilo,
doktoři říkají, ať vidím světlo…
…sic je zatím v dáli…
ale oni necítí tu bolest, co pálí,
ty chuchvalce vlasů…
/beznaděj, když pláču…/
Chci se uzdravit, být zase ta,
jež užívá si bezstarostného mládí…
…ne jen léky užívat…
pořád se strážit,
nedokázat se na druhé usmívat…
/touha, když nechce se umírat/
více než bolest těla trápí mne ale duše,
prosím o barevné obrázky… retuše…
/života/