Černá, bílá, černá, bílá,
střídají se v pravidelnosti své,
zkouším zahrát harmonii,
co dodala by mi klid…
a já mohla jít dál…
s trochou jistoty žít.
Klávesy ale hrají stále moll,
a nechtějí to měnit…
možná že jednou naučím se,
noty, co veselé jsou…
to znamená milovat…
zakopnutí kroků…
….tak jak jdou…