Vánoční
Anotace: ne pro každého jsou Vánoce šťastné a veselé
Vánoce
Bolí každý pohyb,slovo
každá myšlenka
Byl si tu
Ted je tu ticho,pusto
prázdno
I ten plamínek svíčky
na vaně plné pěny
hledá Tě mezi bublinami
Však ztratil ses
tak jako se ztratí ony
...nenávratně v minulosti
Ale to hebké pohlazení
budu dál cítit
na své kůži
Ano,
byl si tu
Přečteno 472x
Tipy 10
Poslední tipující: Zbynislaw Thinkiewicz, vodnař, Amonasr, tato22, Isquieasuus, kudlankaW, maliska
Komentáře (3)
Komentujících (3)