Anotace: ...
Nechci už zpátky do tvé klece
však nemůžu si pomoct - přece
když měsíc září nad Blaníkem
sním o vězení, kde budeš žalářníkem
a já v tichu chladné, vlhké cely
uslyším vzdechy chvil, které odezněly
a budu čekat na tvoje tiché kroky
co zazní po staletích, letech
samoty...