Zmatené čekání na odpověď,
den za dnem se sčítá,
kolik slz ještě proliju,
než budu vědět,
že může být "má".
Že může říct prosté:
„Mám tě ráda,
spolu najdeme víc,
než svedla bys,
kdybych nechtěla tě,
a ty byla…
sama.
…věř, chci být tou,
co jako kominík nosí ti štěstí,
zkus nezabývat se tím,
co smí se/nesmí…."