Naplnili se mi oči žalem,
při vzpomínce, toužila jsem... jen.
V srdci se rána prohloubila
a žádná něha je nespasila.
Duše plná slz je a slaná chuť
na rtech je pomalu zaplavuje.
V hlavě zmatek a v srdci žal,
proč jen jsi svou lásku odehnal?
V tvých očích je již jiná
a ty mé stále křičí
"Proč jsem ještě sakra živá!"