Pavučina na srdci
Anotace: čas na uzdravení zlomeného srdce je někdy nekonečný...
Noc se dere do všech mých dní,
pomalu vkrádají se stíny,
doufám, že tyhle dny jsou poslední
a já smyji zbytky té špíny.
Ulpěla na mě – na mém srdci,
přikrývá ho nepokrytě,
já ale vím, že se jí zbavit chci
a protrhat ty husté sítě.
Drží mě zpátky, drží mě zpět,
tápu v té změti nití,
já chci zas vidět růžový svět
a něco co mě zas chytí.
Přečteno 699x
Tipy 8
Poslední tipující: kamínek, tato22, jitoush, Roger, J's .., CoT
Komentáře (3)
Komentujících (3)