Anotace: Když jste v temném lese, sledují vás hrůzostrašné oči... co cítíte? Zachrání vás někdo?
Jen tma a chlad
neutichající strach
hrůza skrytá za stromy
smrtka bloudící po poli
Zmrzlá voda, černé nebe
hvězdy stáhly se do sebe
zmizely, než řekneš „švec“
s nimi teplo, co dávala pec
Všude kolem jen oči sledující
žlutě pronikavě svítící
a po objetí známých se mi stýská
chybí mi cedule – tady je ta víska
Vrčení zvířat jak z hororu
pronásleduje mě až do hrobu
a když zmizím
nikdo neřekne: ta mi chybí
Skrytá v stromové koruně
zírám do chřtánu temnotě
a čekám na den, kdy se ozve hlas
Jsem ztracená
ztracená
ztracená...