vítám tě na Literu ;) báseň pěkná, opravdu se mi moc líbila, i když působí docela smutně a těžce. myslím, že každý se v životě dostane k nějakému takovému "bodu" kdy nevíme, kudy kam. někdy možná chce věřit, že to "nějak dopadne" a bude líp, je to sice ohrané, ale nic jiného nezbývá.
zkus podívat se,
po světlu naděje,
které srdci sílu dá,
a k dalšímu kroku
přiměje...
05.01.2014 16:38:53 | Anne Leyyd
děkuji za přivítání na těchto stránkách.Je to pocit z ohlednutím za předcházející rok.Věřím,že snad bude lépe a doufám právě i díky tobě a podpory těch co neuhnuli,že se vše změní :-)
05.01.2014 16:47:09 | Edwand
Máš, máme drsnou, ale záslužnou práci, a každá práce se jistě na každém člověku nějak podepíše.Moje rada je.Piš, piš, piš, píšeš smutněji, ale pěkně.Vítej.:-)
08.01.2014 09:41:37 | Jeněcovevzduchukrásného