Poprvé, naposled
Pojď synu
Na mou hruď
Jaký si měl den ?
Neplač a poodnes
tu urnu
Zítra zase vyjde slunko
A prosvítí Tvůj čas
Modří Andělé
stojí při tobě
Aby napomohli Tvému žití
Tak říkám,: „Nebul už, nejsi malý !“
Ale velký muž a silný….
Je to v prdeli, když zemře máma
Poprvé, naposled
Komentáře (0)