Ve smrti, která mi nedovolila milosrdně zemřít
Anotace: Když chcete zemřít, život vám to nedovolí...
Sledována stíny
neurčitých, zlověstných tvarů
pocity vlastní viny
a bolestí dávných svárů
trhají srdce na cáry
věřit, že ještě nějaké mám
a slzy své jako oběti i dary
na oltář dám
Přečteno 384x
Tipy 2
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, CoT
Komentáře (1)
Komentujících (1)