Zamilovaná panenka

Zamilovaná panenka

Anotace: Přijde chvíle a prozříš...

Panenka na hraní, srdce ji bolí,
bosýma nohama ve střepech stojí.
Panenka na hraní bezhlesně pláče,
Pouhá to hračka? Zraněné ptáče?

Panenka na hraní lásku by chtěla,
Je příliš odvážná, je příliš smělá!
Chvíli si pohraješ, odhodíš do kouta,
Naivní panenka… směšná a hloupá

Náramek ze slz ruku ji zdobí,
Zklamaná v naději, před tebou stojí…
Autor Alasca, 24.01.2007
Přečteno 405x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Panenky v životě nemaj to lehký,
každý chce získat srdce jich křehký,
a pak jim uteče s panenkou jinou
a je tam nechá stát s vidinou tklivou.

25.01.2007 09:21:00 | grázlík

Taky jsem se to tak jednou prožila.
Najivní a hloupá...

24.01.2007 11:34:00 | afig

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí