Anotace: Jaká teď jsem
Jako dech ožralců vracejících se domů
Hořkne můj život
Srdce plné podivných symptomů
Na čele vyryté že jsem idiot
Křičím zde do hlubin moří
Jak můra škvařící se na sklo
Tou bolestí mi už hlava hoří
Jsem nenáviděná
Už slyším ten řev samoty
Jenž mě ničí
A prohnilých červů výskoty
Co v zemi hlady kvičí
Je to zatuchlé ticho
Co mi říká
Šeptem mlčícího
Jak moc jsem divná
A nože se zarývají hlouběji
Však proč by ne
Už ztrácím veškerou naději
Že to co napíšu nevyzní zle
Mé tělo má v zajetí podivná horečka
Kyslík už prchá z mých plic
Připadám si jako špatná herečka
Co podivné náhodě vyšla vstříc
Vše je to jako jedna divadelní hra
Nepovedená ironie
A já jsem v ní ta stvůra, ta zlá
Co do radosti kůl přibije
Jsem bolest jenž hyzdí tvou tvář
a bez úspěchu
se snaží být tvá stráž
Ve které nalezneš potěchu
Zapomeň na tuto mou prohru
a snaž se znovu smát
Zatímco já kolem sebe kopu
přestaň se už bát
Jdu poslouchat to ticho
co se ve mně usadilo
A vyptávat se starších
proč tuto smůlu mám
Tak uteč prosím dřív
než se stane další fraška
Tak uteč prosím dřív
než mě zastihne má porážka