zajímavá básen,plná nad přirozena...
U tebe není jistý ani to jak dopadne člověk v tvé blízkosti.
uhranout umíš :-)
28.01.2014 21:22:27 | Danger
Tebe by asi vytkli to isté čo mne: že máš ťažké básne na pochopenie,ale keďže sám mám podobný kodovaci štýl. Tvoje básne ma fascinujú,každá jedna.
P.s tvoju postavu nebudem opisovať celú,žiadnu postavu neopisujem celú, je na fantázii čitateľa predstaviť si ju.
15.01.2014 20:36:03 | WhiteRayne