Anotace: http://youtu.be/ZnaHFXgzr2A
svět se zbarvil do šeda
na rohu ulice tě míjí auta a proklínáš
kapky deště v řasách tvých
a já nevěřím
že dojde i kouzelník
mít zas vůni svého těla
nechci žít se slupkou tebe
zhouba do nás přiletěla
v hloubi duše hraje lyra
ať už nejsi hluchoněmý!
slepý občas, snad ne zcela
nedrž nás tak hloupě při zemi
volnost zdá se utopií
pro tebe
..a proto piji
tlejí tóny polyfonní
má podstata umírá
Souhlasím s tím mužem podemnou:))) tohle je opravdu vydařená věc
16.01.2014 17:14:21 | xoxoxo