Jen tak postávám, lapená, s šípem v srdci.
Stojím za oponou, ačkoli vybrané chování vypadá jinak, tuším.
Zlý čaroděj ale ukradl mi barvy, ty, co veselé byly.
Protože prý nejsem dokonalá a mám chyby…
Vzal mi mou masku krásné princezny.
Už nemám ji, a tak utíkám pryč, aspoň s pápěřím.
Za něhož ukrývám se, nechci vidět to zklamání.
To, co zračí se ve vašem pohledu a k hanbě dohání.
Čaroděj řekl, že i přesto dál kouzlit nebude.
Ačkoli krásně předtím bylo.
Přestane stavět vzdušné zámky.
Už nebudou foukat naším směrem… kouzelné vánky.
/Těžko se bojuje se ztrátou důvěry, kterou ve mně měla jste a která už není.
Jak věřit mám, že zase v pohádce octnu se a vše v dobré se změní…? /
i já byla několikrát zklamaná a pak se bála... když ale důvěru nenabízíš není ti ani dávána a to já si zase nedovedla představit... já tu lidskou intimitu s tímto spojenou mám prostě ráda :)
16.01.2014 20:44:44 | zelená víla
Já sám jsem důvěru ve mě vloženou ztratil moc a moc krát. Ale věř že důvěra získaná zpět je Boží. To stojí za celou knížku pohádek.
16.01.2014 17:53:00 | VEDz RVAHEs
říká se, že každá pohádka jednou končí. Pokud jde ale o spokojenost a naplnění v životě, to je ovlivněno mnoha faktory...
Je to příjemně poetické.
16.01.2014 17:21:56 | Robin Marnolli