Zneužitá

Zneužitá

Anotace: trochu jiná...napsána 21.1.2014

Na stole sklenice - nedopitá.
Ty cítíš se zas nijak - rozbitá.
Tvá duše je stříkačka - použitá.
Jako už tolikrát - jen zneužitá.

Tvoje šance již nikdy - využitá.
Na noze jizva - dobře skrytá.
V klubíčku schoulená - tvá ulita.
Životem tak trochu - přizabitá.

Přišla k tobě šance - teď to nekaž!
Při sexu s ním - slastně vzdycháš.
Pak osamělá - v srdci vzlykáš.
Své smutné slzy - již nepolykáš.

Jako už tolikrát - zneužitá.
Jsi prostě jen - nějak rozbitá.

Tak strhni tu masku!
Ale alespoň nějak
získáváš lásku...

Autor mauvais-ange, 22.01.2014
Přečteno 393x
Tipy 4
Poslední tipující: Azazen, Niky88
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je smutné, když je člověk ochotný pro lásku obětovat vše a přesto se mu dostává jen dalších ran...
Báseň krásná ač smutná...

S úctou a obdivem
Azazen

02.04.2015 12:15:59 | Azazen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí