Nikdy nic nebude zas jako dřív
Už se víc neusmívám…
Ze střepů vzpomínek
skládám si život
Bojím, že můžu
zase znovu…
Jak bylo nebude,
nebude zítra
Nikdy nic zas jak dřív…
Podruhé naposled
pokusíš se-
vrátit
Nikdy už nebude
zas jako kdysi…