Hladím Tvoje ruce sešlé věkem
usnadňujíc cestu za bílím světlem.
Vzpomínám na krásné chvíle spolu
nedbajíc obrovského srdce bolu.
Vždy budeš v mojí mysli žít,
minci ode mne na převozníka mít.
Modlím se ať bolest Tvá už skončí.
Jsem Tvé smutné dítě........ co se s Tebou loučí.