Jako vločky sněhu
padají mé střípky neštěstí
trpkost, lítost, smích i něhu
rozsévají po malém náměstí.
Ledovým puncem
značí tvář
jako slzy pod sluncem
lednových krás.
Ticho ztrácí kouzlo
je to jen noční můra
nenapadné zlo
jen další ztracená hra.
V ní umrzám s každou vteřinou
v prázdném tichu
je mi vše, jen ne do smíchu
Umrzám pro dívku jedinou.