pravdivé verše, o plynutí života a jeho útrapách...ty bys měl stát na prvních pomyslných příčkách, a pro mě je vždycky, přečíst si tebe, je přečíst si krásnou poezii:)
29.01.2014 20:42:22 | střelkyně1
vsál jsem tvé verše,
a teď půjdu v klidu spát,
dnes pokusím se nevětrat,
s vírou, že peřina má nelže.
a svět?
ten není spravedlivý,
dnes podlý obléká si šat,
na přímé pohrdavě civí,
a křivé - ty má věru rád.
Jen Boží mlýny melou jistě,
vím, pro nás zdá se - pomalu,
já mám ale svědomí čisté,
na správné cestě zůstanu.
Přeji už teď dobrou noc.
RM.
29.01.2014 00:16:15 | Robin Marnolli
Naplňují mě nadějí slova tvá
ty potřebovati jsem slyšel
jsou jistě upřímná a pravdivá
Krásnou noc a příjemné vstávání Robine.
Brou...
29.01.2014 00:19:36 | kudlankaW