Ztrácím tě
v tom uspěchaném světě
s každou vteřinou
tvou tvář nádhernou.
Ztrácím tě podruhé v životě
má hvězdičko zářivá
má touho mrazivá
proč tolik miluji tě?
Štěstí střídá smutek
lásku samota
chybí mi každý tvůj dotek
zamilovanost, co hlavu zamotá.
Kde ztrácíme sami sebe
kde ztrácíme nás?