Anotace: Jako obraz, který ztratil autora. Jako v půli přelomená svíce, kterou už nezapálíš....
každý obraz má svého autora..
v půli přelomená svíce se dá zapálit...
naoko zvadlou růži zaliješ...
a kde je ten autor??
podívej se do zrcadla...
je jen jedinej autor a jsi to ty..
visíš sám, ale i každý obraz tak, ale to co je na něm, ty můžeš ovlivnit...
třeba...
01.02.2014 02:38:04 | zelená víla