Vím, jaké to je, vidět v očích milovaného člověka strach.
Vím, jaké to je, vidět v očích bolest a prosbu.
Vím, jak moc bolí, když naděje pomalu zhasíná
a plamen života ticho uhasíná.
Vím, jak bolí, když někdo blízký odchází.
Vím, jaké to je, nechat slzu stéct a odejít,
ale do teď nevím, jak s tím žít …