Anotace: Zase jednou trochu smutnější, odpusťte mi však, neb psala jsem to s promilemi v krvi.. ;))
Dnes bez viny už nikdo není,
dnes se dobrota srdce nedocení,
všem je pouze k smíchu,
každý den na ulicích potkávám jen povýšenost a pýchu.
Báseň má hloubku, tak jak bych to od tebe čekal.
Azazen
16.02.2015 23:10:26 | Azazen