Jsou tam trochu hrubky...nebo spíš překlepy, což je trošku škoda.
Je to sice v rýmech ale postrádám rytmus (celkem důležitý u vázané poezie).
Naopak hodnotím kladně, že se autorka nenechala unést city a nejsou tam žádné vulgarismy...za to pochvala.
...na závěr...důležitá je sebeúcta...nikomu se příliš nepodbízet, stejně to nemá cenu...
Pěkný večer.
RM.
28.02.2014 21:54:07 | Robin Marnolli
No,bohuzrl nemam pristup k pocitaci tak musim psat z mobilu,hacky a carky mi taky nejdou...obcas se unessu az moc tou myslennkou kterou chci vypsat ..jinak k tomu zaveru...pisu to jak se citim...takze je to tezke ...a ano je ta basen smerovana je me a jeste k jedne osobe ...snazim se ze vseho vypsat...
28.02.2014 22:04:12 | Andorra