Kralevic
Zamyslel se, sklopil oči
Stud ho jímá, svět se netočí
Ten jeho se zastavil
On se pěkně vybarvil
Utopil se ve starosti
Díky ní dosáhnul zlosti
Avšak příčiny a okolnosti
Pro ni nevýznamné jsou
I tak byla by s tebou
Pro muže však věc podstatná
Více než-li dům, lopata
Obavy z šancí fyzické lásky
Halí oči temnými pásky
Pásky slzy nasávají
A pak milou odhánějí
Éterickou ladnou bytost
Ženu krásnou, jeji výsost
Aura je ta tam
Co víc řeknu vám?
Kralování není snadné
Občas špatné slovo padne
Jest vyloženo jinak
Z krále se stává hlupák
Přečteno 413x
Tipy 2
Poslední tipující: Zrska, Robin Marnolli
Komentáře (2)
Komentujících (2)