Pár slov…

Pár slov…

Anotace: *******

Vedeme bitvy, války
Největší však se svou duší
Svazujeme ruce hlasem, tenkou nití
Co děti, používají na korálky
Chceme ať podle nás i slunce svítí

Bojujeme každé ráno s křivdou
Kterou udělal nám celý svět
Nafouklou bublinou lží
Protože nejde nám jen žít ve dvou
A nevidíme osudu do karet

Dokazujeme si, že jsme lepší
Než za oknem postavy
Že jsme na vrcholu evoluce
Nevadí nám, od krve ruce
Ani mylné obavy
Že učíme se, ze svých chyb...
Autor Nola77, 02.03.2014
Přečteno 431x
Tipy 6
Poslední tipující: takova, fijalka, zelená víla, enigman, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Jsme prostě nepoučitelní,ale i pocit,že si myslíme,že něco děláme je snad k něčemu dobrý.

10.04.2014 16:12:16 | takova

líbí

nemůžeme změnit nikoho kolem nás, ale jen sami sebe...

06.03.2014 03:45:43 | zelená víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel