ta věc...
věčně se budeš toulat ulicí
sama
opuštěná
byla jsi žena
dnes nazvali tě
cizoložnicí
všemi opovrhovaná
kde je ten
s nímž jsi cizoložila???
nechť hodí kamenem
on bez viny
když prvně křičela jsi
do noci
zneužívaná
ukamenujte ji
cizoložnici
ať věčně toulá se
ulicí
ta věc
bez jména
Přečteno 330x
Tipy 9
Poslední tipující: Izza, enigman, Jana B., básněnka, Amonasr
Komentáře (2)
Komentujících (2)