23 let
Viděla jsem to ze svého pokoje
jako
malá
větší
největší
a hrála si
s panenkou
s barvičkama
s učením
Byly to rány z obou stran
dvacet tři let
a pak mu to řekla
že už spolu nepotáhnou dál
za to,
že pil
a ona byla hysterka
dvacet tři let
nuda s ní a
zákazy - věčný vztek
na tebe, mami
na tebe, tati
Bil ji a ona pak
slovy bila jeho
za dluhy, za jiné mámy
Mlčel.
Nachytal si pár ryb z Dřevnice
pro radost
ten den
bylo moc hezky.
Přečteno 339x
Tipy 13
Poslední tipující: kamínek, RyxiraAmyGinger, básněnka, aravara, terezkys, Amonasr, poeta, maliska
Komentáře (1)
Komentujících (1)