Život
Nad pátou skleničkou vína sedím,
druhá flaška skoro dopitá
Do dály hledím,
život je svině - podotýkám.
Chtěla bych vypnout,
nevnímat nic,
zachumlat se do polštáře,
brečet a nic víc
Nebo se zahrabat,
pod holou zem,
nebýt ničím,
čím teď jsem
Přečteno 357x
Tipy 4
Poslední tipující: kamínek, Yendas
Komentáře (1)
Komentujících (1)