...ta tvář,
nevinně bílá,
se zalíbila,
poetovi,
A vločky ze sametu,
(já nevím, snad se pletu,)
jak ozdobou jsou pro cukroví.
Tak proč je někdo neuloví?
Úchvatné ticho,
vezme vlohy,
a lovec zbraní neodpoví,
nádherou v srdci uchvácen.
10.03.2014 23:48:21 | Robin Marnolli