Jedu
Kdo jsi nemáš ponětí
odkud jsem stejně nevíš
zemské tíže prokletí
pokud z pýchy neslevíš
budeš sdílet s prachem cest
- s hvězdným nikoli, v očích
mám ho dost, nelze si splést
bourák s letem v kotoučích
na nebi, máš na výběr
třeba si lesk nespleteš
plechárny s mužem snů, dcer
pozemských.. keš za veteš
Přečteno 291x
Tipy 6
Poslední tipující: Jana B., básněnka, Amonasr
Komentáře (1)
Komentujících (1)