Anotace: velmi krátké
Bolí mě duše,
leč stále míň a míň.
Rozplývá se,
pak ani nezbyde stín.
Pláču lítostí,
moc mi už nezbývá
-bolí mě duše,
cítím jak umírá.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?