Zapření
Kde je nadbytek
Tam vejde snění do análů
Pase se dobytek
Na zeleném svahu
Káže se voda
Popíjí víno s koňakem
Slunce svítí
A v podhradí je smradu…
Lůza pro pár měďáků
Zapírá své Story
Odepře si i poslední z žebráků
A marně, vzývá Bohy !
Původ a prokletí
Proti hostině pánů
V šatlavě, v zajetí
Ta nebohost chřtánů
Aleluja …
Přečteno 292x
Tipy 5
Poslední tipující: andílek, enigman
Komentáře (2)
Komentujících (2)