drobečky
bylo mi pět a půl
když zůstal sám
vybavuje se mi
to příšerně sladký kakao
sepraná flanelka
promáčklý kolena na teplákách
a drobečky kolem gauče
lepily se na dlaně
když jsem si hrála
sedával u stolu
tam kde roky sedávala ona
s hlavou v dlaních
tolik se snažil
.... takhle bych ti jednou chtěla chybět ...
Přečteno 410x
Tipy 12
Poslední tipující: Záklopka, Robin Marnolli, jitoush, básněnka, Amonasr, Truckle, terezkys, Rusty, maliska, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)