Opium
Rakovina mojí duše
naše vybydlená srdce,
těla jako vykřičený dům.
Další den a jeho strie
eufórie agónie,
velké ticho v malém rádiu.
Nad tančírnou zhaslo slunce
noc a její revoluce,
to všechno je naše opium.
Přečteno 360x
Tipy 11
Poslední tipující: mkinka, DH22, Jiřina, Zrska, Jeněcovevzduchukrásného, Luky-33
Komentáře (3)
Komentujících (2)