Život
Volám po dotecích boží lásky
on však neslyší
a nevidí ani mé činy
oprsklej dobou v posteli potím se
musím další den přežít
Zase s pocitem viny.
Už dávno vím,
čas je bastard dnešní doby
lidi kmitají v rytmu,
ale co mi
Ti, kteří těžko vyjdou třeba hloupý schody
Co Ti, kterým zdraví vzalo sil.
Vždyť každý z nás ví
Devatenácté století,
to menší fofr byl...
Přečteno 393x
Tipy 2
Poslední tipující: SmallGeorge, Zrska
Komentáře (1)
Komentujících (1)