kolik jich je
kolik jich je
bez jména
bez domova
opřeni o kříž
do písku píší
slova
kolik jich je
bez lásky
skývy chleba
kainovo znamení
zdobí naše čela
kolik jich je
s očima
plnýma
běda
Přečteno 359x
Tipy 6
Poslední tipující: jenmravenec, jitoush, básněnka, Amonasr, Zrska
Komentáře (2)
Komentujících (2)