Na mě je tam na tak krátkém díle až mockrát zdůrazněno to "už není co říct", úplně by mi stačilo jen na začátku a na konci. Ale když si to odmyslím, tak je to hezké, dobře to plyne :-)
31.03.2014 20:15:45 | Miro Sparkus
Snad zas brzy s někým jiným, zapředeny budou tiché rozhovory, a ze světa nevymizí krásné věty. ST :O)
31.03.2014 16:47:08 | Tichá meluzína