Anotace: Nikoho tolik jako Tebe a všechny stokrát víc
pohřbil srdce
do sladké země poblíž sekvojí
tělo ať shoří
tělo ať shoří...
nechal mě tu
zapomínám dýchat
mlžné hory se hroutí do sebe
v hladinách jezer
spatřují orli
vážnou a krásnou tvář
horské tůně
skrývají zapomnění....
vteřinou
okamžik věčnosti
stal se
nesmrtelným mrtvým
pro ty,
kdo nezapomenou