Běžela nocí, běžela dnem,
píchlo ji v bocích, zničila lem
šatů co nový a přitom starý se zdály.
panáci v saku trochu se bály,
hledali lásku hledali pocit mít,
bez sexu neodejít.
City se ztratily, sny prchly,
co jsem teď pro Tebe truchlí.
Běžela nocí, běžela dnem
píchlo ji v bocích a děravý lem
už nebyl bez doteku, už nebyl čistý
a ne jeden panák bez saka byl si tím jistý.