Anotace: Někdy to cítíme takhle, někdy jinak ... chce to zavřít oči, nemyslet a psát ...
Co Ti říct ...
není neděle
není
naděje
Topím sebe
tebe víc
slova nechutnají nejlíp
jejich smysl vypršel
nemá cenu žít
* prý našel jiný cíl
náš společný bůh už není společný
je příliš pozdě
druhá šance mučí duši
středověký tresty
za malou lásku
jsou častější než častý
a hrozně to bolí
láska je pryč
boj
je prohraný
kdy už to skončí
hlava mi
třeští
pochod v moji hlavě
pochop
nechci Tě
chci jen sebe
ve světle bledé
Chci
někam do nikam
kde zvyky nejsou zvykem
kde zvyky požírají
jedovatí hadi
3 tečky
a konec (ze zvyku)
Loučím se
už napořád ...
Báseň se mi moc líbí. Jak obsah, tak i neobvyklá stavba veršů. Krásné. :)
06.04.2014 20:15:26 | Aiury