Anotace: napsáno ve smutnější chvilku.vím,že je to dost špatné,ale prostě jsem se o to chtěla podělit.
AABB? Proč ne...frázování máš dobré, i příběh balady celkem ujde, rýmy jednodušší, ale to se vypíše:-)
Vítám tě tu a těším se na další dílka.
RM.
08.04.2014 00:25:51 | Robin Marnolli
ahoj, jestli tedy můžu říct svůj čistě amatersky názor pak je to pro mně proste a jednoduše božské dílo. Pravopis nehodnotím protože český neovládam příliš dokonale ale jinak se mi to moc líbí.
07.04.2014 22:13:44 | LuciaH27