Neodpouštíme
Anotace: Když hlava rodiny pije a zničí to důležitý, těžko se mu odpouští.
Dávno zmizelá je láska
z obličeje už nechrlí se zář,
má mladší sestra žije jinde
a otec díky bohu nebydlí tu s námi
Už jen ty a já.
Přes to všechno
přes dávné moře bolesti,
mi i teď s jizvou v srdci
a slzami na polštáři
každou noc
ve vedlejší místnosti
těžce usínáš
Mami..
Přečteno 379x
Tipy 3
Poslední tipující: Robin Marnolli, Amonasr, SmallGeorge
Komentáře (1)
Komentujících (1)