Smuténková
Anotace: Když na básníka padne splín.
Poslední báseň, smutné rýmy,
těžko se zbavit kocoviny,
když není chuť, už dále psáti,
přišel čas, kdy třeba se vzdáti.
Opona padá, básník zmírá,
odešla navždy jeho víra,
pohřební svíce už tu planou,
řekněte dík a nashledanou.
Přečteno 329x
Tipy 12
Poslední tipující: Květka Š., jitoush, Amonasr, SmallGeorge, poeta, básněnka, Aiury, Gabriela Green
Komentáře (3)
Komentujících (3)