Lidé Atlantidy
Lidé ode mě
vždy čekali
zázraky
Kdekoli jsem se
vrtl
Čekali že mám
řešení
A že spasím
zrovna je
Ale když jsem řekl
"Kurva"
Bylo to pro ně
mnohem těžší
přijmout
Než od malý
zfetovaný
holky
.
Přečteno 449x
Tipy 14
Poslední tipující: AndreaM, Woski, nebech, Amonasr, Luky-33, Aiury, maliska
Komentáře (2)
Komentujících (2)