Proč jsi odešel?
Anotace: Básničku jsem složila pro mé morčátko, které mě tak náhle opustilo.. R.I.P Ňufíku ♡.. 2013
Ty opustils mě na dobro,
proč to takhle dopadlo?
Co to s Tebou vůbec bylo,
Tobě se u mě nelíbilo?
Jako sluníčko bez nebe,
tak cítím se já bez Tebe.
I když venku budou se hvězdy blýskat,
mě po Tobě bude se moc stýskat..
Přečteno 474x
Tipy 6
Poslední tipující: xSysax, bogen, Aiury, SmallGeorge, Mimao
Komentáře (2)
Komentujících (2)