Měla bys plakat.
Všichni ostatní taky pláčou.
...
Pláči, umírám.
Uvnitř.
Jen na dosah ruky.
Její bezduché tělo.
Potoky slz.
Všichni jsou stále tu.
Jenom jedna jediná není.
A nebe jakoby ztratilo svoji modř.
Potemnělo.
Nechte mi noc.
Jednu.
Desítky.
A já naleznu odvahu znovu pohlédnout na oblohu.
....
Děkuji ti, Smrt.
Málem jsem zapomněla že stále žiješ.